ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Η Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 στην πυρκαγιά στο Κοντοδεσπότι

kontodespoti 1

    Ας δούμε την Συμμετοχή της Λέσχης Ευρίπου 4Χ4 στην πρόσφατη πυρκαγιά στο Κοντοδεσπότι μέσα από τα γραπτά του Γιώργου Κατσούλα. προέδρου της λέσχης.  Ο Offroader.gr συγχαίρει αυτές τις δράσεις που δείχνουν τον σωστό δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στην χώρα μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και «ευπαθείς» περιοχές και στο Ηράκλειο

-

    Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου σε δάση και «ευπαθείς» περιοχές της Π.Ε Ηρακλείου σε ημέρες και ώρες που θεωρούνται επικίνδυνες κατά την αντιπυρική περίοδο 2018, υπέγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Διαβάστε Περισσότερα

H NISSAN - Μουστάκας στο 1ο Off Road Adventure Festival

-

    Η Nissan – ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ θα παρουσιάσει την πετυχημένη γκάμα των SUV και 4X4 οχημάτων της στο Terra Vibe Park στο 1ο Off Road Adventure Festival.  Η Nissan – Α. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών 239, στο Χαϊδάρι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2105822805.

 

Η Λέσχη 4X4 Καρύστου έσβησε φωτιά

lesxi karysrtou

Το βράδυ της 5-8-2018 η Λέσχη 4X4 Καρύστου μετά από κλήση του Π.Κ. Καρύστου ανταποκρίθηκε άμεσα με 2 οχήματα με 7 μέλη της Ο.Α.Κ της λέσχης.  Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Μεκουνίδα Καρύστου και με την άψογη συνεργασία Πυροσβεστικής και Εθελοντών τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ολοκλήρωσε το Pindus DUST

-

    Η μεγάλη προσπάθεια της Ασημίνας Ιγγλέζου από τη Λαμία ολοκληρώθηκε!  Η διάσχιση όλης της Πίνδου με τερματισμό στους Δελφούς πραγματοποιήθηκε σε δύο εβδομάδες.  Μέσα από πατημένα αλλά κυρίως απάτητα μονοπάτια ή μονοπάτια που έχουν χαθεί τα ίχνη τους από δεκαετίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Και η ΕΔΟΚ συμμετέχει στο 1ο Off Road Adventure Festival

-

    Η ΕΔΟΚ είναι μια εθελοντική διασωστική ομάδα, εντεταγμένη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με Αρ. Μητρώου: 14/2009. Ιδρύθηκε το 2008 από μια ομάδα 25 ατόμων που πίστευαν και πιστεύουν ότι ο Εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής και που σήμερα απαρτίζεται από 70 περίπου Εθελοντές, όλων των ηλικιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεκρός ορειβάτης στον Όλυμπο

-

    Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου πενήντα ετών, μέλος του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας κατέληξε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από παθολογικά αίτια, κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με φίλους του, στον Όλυμπο.

Διαβάστε Περισσότερα

Στο 1ο Off Road Adventure Festival θα ανακαλύψουμε τον μικρόκοσμο των R/C

-

    Οι μοντελιστές των μεγαλύτερων ελληνικών clubs με τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητά τους, δε θα μπορούσαν να λείψουν απο τη μεγαλύτερη διοργάνωση για τα Off Road οχήματα, αφού το μέγεθος δεν παίζει κανένα ρόλο!

Διαβάστε Περισσότερα

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Χαλκιδική σήμερα

-

    Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Πολύγυρο, αποφασίστηκαν περιπολίες, αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές.

Διαβάστε Περισσότερα

Είκοσι εφτά φάρους για το κοινό ανοίγει το Πολεμικό Ναυτικό

-

    Tην Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων, θα δοθεί η δυνατότητα επίσκεψης από τις 10:00 έως 20:00 στο κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναφορικά με την σημασία των Φάρων και των υπολοίπων ναυτιλιακών βοηθημάτων στη Ναυσιπλοΐα καθώς και για την προσφορά των Φαροφυλάκων.

Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Ποιό Ελληνοτουρκικό και ποιό Eλληνοβαλκανικό... το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το Eλληνοελληνικό.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account