ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι εδώ !

Στους πρόποδες του Βελουχιού ολοκληρώθηκε η 2η μέρα της Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014», που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.  Το ταξίδι της το ξεκίνησε πρωί από τα Καλάβρυτα και πρώτος σταθμός ήταν η Πάτρα, όπου το βωμό στο λιμάνι άναψε η πρωταθλήτρια του πόλο Αγγελική Γερόλυμου, ενώ λαμπαδηδρόμος ήταν και η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου που έτρεξε με εγχειρισμένο χέρι αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν εμπόδια μπροστά στην τιμή να μεταφέρεις τη Φλόγα της ειρήνης!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η υποδοχή στο Μεσολόγγι όπου οι φωνές εκατοντάδων μαθητών αποθέωσαν τους Λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν τη Φλόγα στον Κήπο των Ηρώων της πόλης.

Από το Μεσολόγγι κατευθύνθηκε στο Αγρίνιο για να τύχει και εκεί θερμής υποδοχής με τα παιδιά του 5ου δημοτικού σχολείου της πόλης να κλέβουν την παράσταση, πριν καταλήξει στο Καρπενήσι όπου και θα διανυκτερεύσει.

«Βάλτε τη Φλόγα στις καρδιές και μεταφέρετε το μήνυμα της, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που είναι κοντά μας», επισήμανε σε κάθε σταθμό, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ κ. Γιάννης Καρράς.

Η λαμπαδηδρομία πήγε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου με αφετηρία το Καρπενήσι και πέρασε από τη Λαμία, το Βόλο και τη Λάρισα, για να καταλήξει στην Κατερίνη όπου παρέμεινε το βράδυ.

Προβληματισμοί ...

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account