ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Ασφαλιστική εταιρεία φάντασμα

Tην παρέμβαση του γενικού γραμματέα Καταναλωτή ζητάει με επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ.) για το θέμα που έχει ανακύψει με την εταιρεία «GENERAL COMMODITIES TRADE PART OF LEV INS».  Όπως αναφέρεται στην επιστολή: «Εδώ και εννέα μήνες δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μια ασφαλιστική εταιρία-φάντασμα υπό την επωνυμία GENERAL COMMODITIES TRADE PART OF LEV INS

  1. Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία καταχωρημένη στην Τράπεζα της Ελλάδος.
  2. Πρόσφατα μάλιστα εκδόθηκε η υπ' αριθμ. 9199/13 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), η οποία απαγορεύει στη GENERAL COMMODITIES να χρησιμοποιεί λογότυπα και τίτλους της LEV INS.
  3. Τα ασφαλιστήρια είναι παράνομα, η Τροχαία δεν τα αναγνωρίζει, και οι ασφαλισμένοι το διαπιστώνουν τη στιγμή του ατυχήματος, όντες πλέον υπόλογοι έναντι του παθόντος με την προσωπική τους περιουσία, αν διαθέτουν.

Όπως σημειώνει η ομοσπονδία στην επιστολή της: «στο πλαίσιο προστασίας των καταναλωτών θα πρέπει να γίνει άμεση σύσταση προς τους ασφαλισμένους για αλλαγή ασφαλιστικής εταιρίας και ό,τι άλλο κρίνεται επιβεβλημένο».

Ακολουθεί η απάντηση της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) μετά από σχετικό ερώτημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Πηγή: newsbeast.gr

Προβληματισμοί ...

Αν όλοι οι άντρες είναι ίδιοι, γιατί κάνετε τόσο καιρό να διαλέξετε;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account