ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Θρίλερ με ζευγάρι Βρετανών τουριστών στην Πρέβεζα

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ανεύρεσης του ιστιοφόρου PULAU TIGA με σημαία Μεγάλης Βρετανίας στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Παξών και Πρέβεζας.  35 ημέρες μετά το τελευταίο στίγμα που είχε δώσει, εντοπίστηκε ημιβυθισμένο την προηγούμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το ιστιοφόρο το οποίο φαίνεται ότι ανήκει σε ένα ζευγάρι Άγγλων, αγνοούνταν από τις 5 Οκτωβρίου 2013.  Από την ίδια ημέρα έχουν να δώσουν σημεία ζωής και οι δύο Άγγλοι οι οποίοι έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

Παρά τις έρευνες που είχε κάνει το λιμενικό, δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει κανένα ίχνος του σκάφους.  Αργά το βράδυ της Παρασκευής το ιστιοφόρο εντοπίστηκαν ημιβυθισμένο, στα ανοιχτά της Πρέβεζας από Ρωσικό φορτηγό πλοίο, το οποίο βοήθησε και στη ρυμούλκησή του.  Τα ξημερώματα του Σαββάτου και με τη βοήθεια αλιευτικού το ιστιοφόρο μεταφέρθηκε στην Πρέβεζα όπου αναμένονται εμπειρογνώμονες για να κάνουν αυτοψία.  Ταυτόχρονα έχει ενημερωθεί και η Βρετανική Πρεσβεία.

Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το σκάφος δεν παρέχει προς το παρόν στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη και επιτρέπει μόνο εικασίες, ενώ δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος ζωής του ζευγαριού.

Προβληματισμοί ...

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account