Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

19η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

26-9-2013

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!  Το Σαββατοκύριακοκο της Φασολάδας με την 19η Παμφλωριώτικη Ορειβατική Συνάντηση στο καταφύγιο Οροπεδίου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.  Το Οροπέδιο είναι ενα μικρό καταφύγιο σε υψόμετρο 1050μ και με σχετικά εύκολη πρόσβαση απο την Φλώρινα.

Στον δρόμο για Βίγλα, κοντά στο 4ο χλμ, συναντάμε ενα χωματόδρομο στα δεξιά και τον ακολουθούμε.  Ο χωματόδρομος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μετά απο 3 χλμ περίπου μας βγάζει στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου όπου αφήνουμε το αυτοκίνητο και ακολουθούμε το μονοπάτι προς Οροπέδιο (25 λεπτά).

Εναλλακτικά η πορεία μπορεί να ξεκινήσει και με τα πόδια από τη Φλώρινα από το Πολιτιστικό Κέντρο προς τα Υδραγωγεία (χωματόδρομος) ή απο τα "Γυμνάσια" (μονοπάτι).  Σε αυτή την περίπτωση προσθέτουμε καμμιά ώρα ακόμα στα 25 λεπτά του Οροπεδίου.

Οσοι/ες δεν έχετε ανέβει ξανά κατά κει μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση της ώρας αναχώρησης απο τον Σ.Ε.Ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ την Κυριακή.  Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα κατασκήνωσης δίπλα απο το καταφύγιο απο το Σάββατο για όσους και όσες το επιθυμούν.  Οπως και νά 'ρθείτε θα σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας