ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

19η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!  Το Σαββατοκύριακοκο της Φασολάδας με την 19η Παμφλωριώτικη Ορειβατική Συνάντηση στο καταφύγιο Οροπεδίου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.  Το Οροπέδιο είναι ενα μικρό καταφύγιο σε υψόμετρο 1050μ και με σχετικά εύκολη πρόσβαση απο την Φλώρινα.

Στον δρόμο για Βίγλα, κοντά στο 4ο χλμ, συναντάμε ενα χωματόδρομο στα δεξιά και τον ακολουθούμε.  Ο χωματόδρομος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μετά απο 3 χλμ περίπου μας βγάζει στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου όπου αφήνουμε το αυτοκίνητο και ακολουθούμε το μονοπάτι προς Οροπέδιο (25 λεπτά).

Εναλλακτικά η πορεία μπορεί να ξεκινήσει και με τα πόδια από τη Φλώρινα από το Πολιτιστικό Κέντρο προς τα Υδραγωγεία (χωματόδρομος) ή απο τα "Γυμνάσια" (μονοπάτι).  Σε αυτή την περίπτωση προσθέτουμε καμμιά ώρα ακόμα στα 25 λεπτά του Οροπεδίου.

Οσοι/ες δεν έχετε ανέβει ξανά κατά κει μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση της ώρας αναχώρησης απο τον Σ.Ε.Ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ την Κυριακή.  Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα κατασκήνωσης δίπλα απο το καταφύγιο απο το Σάββατο για όσους και όσες το επιθυμούν.  Οπως και νά 'ρθείτε θα σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Προβληματισμοί ...

Η ευτυχία είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου, όλοι μπορούν να την δουν αλλά μόνο εσύ μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account