ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Navarino Bike Festival

Η Νοτιοδυτική Πελοπόννησος μας καλωσορίζει στον πρώτο διεθνή αγώνα mountain bike που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2013.  Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες, θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της περιοχής και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον μέσα από το “Navarino Bike Festival”.

Με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας, αλλά και την καθιέρωση ενός ποδηλατικού θεσμού σε παγκόσμιο επίπεδο, το “Navarino Bike Festival” δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου να λάβουν μέρος, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και δράττοντας την ευκαιρία των νέων και απρόσμενων εμπειριών των αγώνων.

Συγκεκριμένα, στις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το “Open Race” του “Navarino Bike Festival”, με τη συμμετοχή των ερασιτεχνών ποδηλατών, όπου μικροί και μεγάλοι θα «ανεβάσουν στροφές» σε έναν ιδανικό αγωνιστικό χώρο.

Στις 13 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το “International Cross Country Race”, με τη συμμετοχή των επαγγελματιών ποδηλατών.  Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI).

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Costa Navarino.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της τοπικής κοινωνίας, μέσα από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.  Επίσημος χορηγός του “Navarino Bike Festival” είναι η Red Bull, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι το μηνιαίο περιοδικό ποδηλάτου MBike.Έλατε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, στη ΝΔ Πελοπόννησο, στη Μεσσηνία, για να λάβετε μέρος στο “Navarino Bike Festival”.  Εκεί, σας περιμένουν εκδηλώσεις για τα παιδιά, εκθέσεις, workshops, MTB tours, family bike trekking tour στη Βοϊδοκοιλιά, Ladies MTB Tour στη Βοϊδοκοιλιά, στη Λιμνοθάλασσα Γιάλοβας και στο Καλαμάρι, bike cinema και μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα ροής (pumptrack) για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε τις αντοχές σας.

Η διαδραστική πίστα pumptrack θα είναι διαθέσιμη από την εταιρεία TTLκαι τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Παρασκευή: 13:00-17:00, Σάββατο: 10:00-18:00, Κυριακή 09:30-14:00), με σκοπό να προφέρει την απόλυτη διασκέδαση στο κοινό.  Παράλληλα, οι αρχάριοι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μαθήματα ποδηλασίας πάνω στην ειδική πίστα pumptrack!

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στον “Open Race” που γίνεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00.  Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του “OpenRace”, θα είναι διαθέσιμη για το κοινό την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013.  Τρέξε και εσύ σαν επαγγελματίας!

Πολλά πλούσια δώρα και συλλεκτικά αναμνηστικά αναμένουν τους νικητές του “Open Race”, σε όλες τις κατηγορίες, από την εταιρεία Sportful.  Παράλληλα, η εταιρεία Scooterise θα συμβάλλει στην διοργάνωση του φεστιβάλ, παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης που προσφέρουν τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά τρίκυκλα Trikke.

Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του “Navarino BikeFestival” www.navarinobikefestival.com και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής: εδώ

Προβληματισμοί ...

Χρειάζεται πολύ ταλέντο για να μεγαλώσετε χωρίς να γίνετε ενήλικες.

Ζάκ Μπρέλ
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account