ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Athens Motor Show 2013

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αυξημένο αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας, επί της παραλιακής λεωφόρου) από 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013.

Με εμπειρία μερικών δεκαετιών στην διοργάνωση Εκθέσεων, αλλά και με τη σχέση κοινού σκοπού με τις εισαγωγικές εταιρείες, από την επιτυχημένη διοργάνωση 7 Διεθνών Εκθέσεων Αυτοκινήτου, είμαστε σε θέση, ακόμα και σε περίοδο ύφεσης να διοργανώσουμε μια έκθεση που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες του κοινού και των εκθετών και θα παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

H EXPA Εκθέσεις-Συνέδρια έχει 35ετή εμπειρία στην διοργάνωση δεκάδων επιτυχημένων εκθέσεων όλων των θεμάτων, αλλά κυρίως είναι γνωστή ως η εταιρεία που σαν ανάδοχος οργανωτής για την Διεθνή Έκθεση της Αθήνας έχει διοργανώσει -από το 1995 μέχρι σήμερα- και τις επτά Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου, τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες στην Ελλάδα.

Η Αίθουσα Ξιφασκίας στο πασίγνωστο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού πέραν από την εύκολη πρόσβαση από την παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, είναι επίπεδη, ψηλοτάβανη (7μ) αλλά το κυριότερο διαθέτει δίπλα στον εκθεσιακό χώρο την πίστα του Αεροδρομίου για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και Test Drive με δωρεάν και άνετο Parking.

Οι αρχές Νοεμβρίου των μονών ετών έχουν το προτέρημα να απέχουν λίγες εβδομάδες από την Διεθνή Έκθεση της Φραγκφούρτης, με αποτέλεσμα να είναι νωπές οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας και άρα επίκαιρη η αντίστοιχη προβολή τους στην χώρα μας.

Στους εξωτερικούς χώρους εκτός από την δυνατότητα Test Drives, θα οργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις-εκπλήξεις και happenings που θα χαρίσουν άφθονο θέαμα και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ημέρες Λειτουργίας: 2 - 10 Νοεμβρίου 2013

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 – 21:00, Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 5 ευρώ, Φοιτητές, Μαθητές, Άνεργοι: 3 ευρώ (Με επίδειξη φοιτητικής-μαθητικής ταυτότητας, κάρτα ανεργίας) Συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.6800600 ή expa@expa.gr

site: www.athensmotorshow.gr

Προβληματισμοί ...

Η ευτυχία είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου, όλοι μπορούν να την δουν αλλά μόνο εσύ μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account