ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

6ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 γίνεται στην Πάρνηθα ο αγώνας  ορεινού τρεξίματος «Άρμα» Πάρνηθας.  Θα έχει 2 διαδρομές:  10 χλμ. για νέους αθλητές (μεγαλύτερο μέρος σε χωματόδρομο) και 17 χλμ. η καθιερωμένη διαδρομή (μεγαλύτερο μέρος σε μονοπάτι)

Η μικρή διαδρομή, είναι μήκους 10 χλμ. (από τα οποία 2,5χλμ. σε μονοπάτι) με 300 μέτρα αθροιστικής υψομετρικής διαφοράς.  Η διαδρομή αυτή απευθύνεται σε λιγότερο έμπειρους δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν και να τρέξουν στην δασωμένη Δυτική Πάρνηθα.

Η καθιερωμένη διαδρομή, είναι μήκους 17 χλμ. και 900 μέτρα αθροιστικής υψομετρικής διαφοράς, και κινείται σε περιοχές ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς της Δυτικής Πάρνηθας, περιμετρικά της χαρακτηριστικής ορθοπλαγιάς «Άρμα», η οποία αποτελεί το φυσικό όριο της ονομαστής χαράδρας της Γκούρας.  Περνά από ορειβατικά μονοπάτια, ρυάκια και δασικούς δρόμους που συναντούν σημεία με φυσική και ιστορική σημασία για την περιοχή (ρέμα Γιαννούλας, πηγή Ταμίλθι, πηγές αρχαίας Φυλής) και σε περιοχή δασωμένη, η οποία σώθηκε από την καταστροφική πυρκαγιά του 2007.

Στον αγώνα μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος/η, αθλητής ή μη, με καλή φυσική κατάσταση (ηλικίες 16 έως 65 χρόνων).  Οι ανήλικοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα.  Οι δρομείς θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την δυσκολία της διαδρομής στην οποία επιθυμούν να συμμετέχουν, να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να έχουν κάνει πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.  Ο αγώνας πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού και των εθελοντών του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής οι οποίοι από τους σταθμούς τροφοδοσίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, εφοδιάζουν τους δρομείς με νερό και χυμούς.

Ο κανονισμός του αγώνα, οι όροι συμμετοχής, η δήλωση συμμετοχής και λοιπές πληροφορίες, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής: www.eposfilis.gr.

Θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά συμμετοχής.

Εκκίνηση και τερματισμός: Πηγές Αρχαίας Φυλής Δυτ.Πάρνηθας (κοντά στο αρχαίο Φρούριο Φυλής, 9ο χλμ. επαρχιακής οδού Φυλής – Δερβενοχωρίων)

Ώρα εκκίνησης: 09:30

Υπεύθυνος Αγώνα: Γιώργος Στεριώτης, τηλ. 6977775599

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:6977775599 και 6981005747

Αποστολή αιτήσεων: Fax: 210 2412099 ή arma.eposfilis@gmail.com (Σε κάθε περίπτωση οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει να φέρουν υπογραφή του συμμετέχοντα)

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 13-9-2013 έως και Πέμπτη 10-10-/2013 και ώρα 20:00

Κόστος συμμετοχής για έξοδα χρονομέτρησης κ.λπ..: 8 ευρώ  (Το ποσό  καταβάλεται στη γραμματεία το πρωί του αγώνα.  Παρακαλείσθε να έχετε το ακριβές ποσό)

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής διευκολύνει την οργανωτική επιτροπή

Διοργανωτές: Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής -  Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Πάρνηθα»

Προβληματισμοί ...

Η ευτυχία είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου, όλοι μπορούν να την δουν αλλά μόνο εσύ μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account