ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Άθλος Μαινάλου 2013

Ο Άθλος Μαινάλου 2013 (run+bike), θα γίνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 26&27-10-2013 στην περιοχή της Βυτίνας.  Είναι συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γορτυνίας.  Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας, που είναι σε σηματοδοτημένες διαδρομές, θα είναι η πλατεία της Βυτίνας.  Περιλαμβάνει ορεινό τρέξιμο (MTR) και ορεινή ποδηλασία (MTB), με διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.

Οι διαδρομές και των δυο αγωνισμάτων θα είναι οι ίδιες με το 2012, είναι ξεχωριστής ομορφιάς και κινούνται στα ελατοδάση του Μαινάλου.  Υπάρχει η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος είτε τα δύο αγωνίσματα MTR και MTB, δηλαδή τον Άθλο Μαινάλου, είτε να συμμετάσχει μεμονωμένα σε κάθε αγώνισμα.

Στο ορεινό τρέξιμο (MTR), η διαδρομή είναι 19 χιλιόμετρα και 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς με μεγάλη ποικιλία στο τεραίν.

Στην ορεινή ποδηλασία (MTB), οι διαδρομές είναι δυο: η κλασσική διαδρομή των 37 χιλιομέτρων με 1430μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς, καθώς και μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων με 590μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Περισσότερα: εδώ

Προβληματισμοί ...

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account