ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Extreme Endurance Race

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ορειβασίας, Αγωνιστικής Αναρρίχησης και Προσανατολισμού διοργανώνει στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2013 τον πρώτο αγώνα μεγάλης αντοχής στο νησί μας που διέπει τα αθλήματα που εκπροσωπεί και οργανώνει.  Το όνομα του αγώνα είναι EXTREME ENDURANCE RACE, (CYCLING - ORIENTEERING - CLIMBING) και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο υπέροχο περιβάλλον της Δρούσειας και της Ίνιας.

 

 

Θα υπάρχουν δύο ξεχωριστοί αγώνες, αναλόγως του ποδηλάτου που έχει ο κάθε διαγωνιζόμενος.  Συγκεκριμένα, θα υπάρχει μια διαδρομή για ΜΤΒ, και μια διαδρομή για RB (road bike).  Οι διαδρομές θα γίνουν γνωστές στους διαγωνιζόμενους με email.

Αναλυτικά:

  • Οι αθλητές θα αγωνίζονται ανά ομάδες των δύο αθλητών.  Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι δύο αθλητές πρέπει να είναι μαζί, και να τερματίζουν κάθε σκέλος του αγώνα μαζί.
  • Θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες Άνδρα – Άνδρα, Γυναίκα – Γυναίκα, και Άνδρα – Γυναίκα.
  • Θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες ως εξής:

1. 18 χρόνων μέχρι 30 χρόνων

1. 31 χρόνων μέχρι 40 χρόνων

3. 41 χρόνων μέχρι 50 χρόνων

4. 51 χρόνων και άνω

  • Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν θα είναι τρία, και η κάθε ομάδα θα πρέπει να αγωνιστή και στα τρία αθλήματα το ένα μετά το άλλο μέχρι τον τερματισμό.  Πρώτα η ομάδα θα διαγωνιστεί στο ποδήλατο, τρέξιμο προσανατολισμού (orienteering) και τέλος στην αναρρίχηση βράχου.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.  Για εγραφές αποτείνεστε στον Ανδρέα Ανδρέου τηλ. 99328501 κ στην Σκεύη Τοφαρίδου τηλ. 99435050.

 

Προβληματισμοί ...

Όσοι δεν μπορείτε να γελάσετε με τους εαυτούς σας, αφήστε να το κάνουν οι άλλοι.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account