ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Extreme Endurance Race

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ορειβασίας, Αγωνιστικής Αναρρίχησης και Προσανατολισμού διοργανώνει στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2013 τον πρώτο αγώνα μεγάλης αντοχής στο νησί μας που διέπει τα αθλήματα που εκπροσωπεί και οργανώνει.  Το όνομα του αγώνα είναι EXTREME ENDURANCE RACE, (CYCLING - ORIENTEERING - CLIMBING) και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο υπέροχο περιβάλλον της Δρούσειας και της Ίνιας.

 

 

Θα υπάρχουν δύο ξεχωριστοί αγώνες, αναλόγως του ποδηλάτου που έχει ο κάθε διαγωνιζόμενος.  Συγκεκριμένα, θα υπάρχει μια διαδρομή για ΜΤΒ, και μια διαδρομή για RB (road bike).  Οι διαδρομές θα γίνουν γνωστές στους διαγωνιζόμενους με email.

Αναλυτικά:

  • Οι αθλητές θα αγωνίζονται ανά ομάδες των δύο αθλητών.  Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι δύο αθλητές πρέπει να είναι μαζί, και να τερματίζουν κάθε σκέλος του αγώνα μαζί.
  • Θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες Άνδρα – Άνδρα, Γυναίκα – Γυναίκα, και Άνδρα – Γυναίκα.
  • Θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες ως εξής:

1. 18 χρόνων μέχρι 30 χρόνων

1. 31 χρόνων μέχρι 40 χρόνων

3. 41 χρόνων μέχρι 50 χρόνων

4. 51 χρόνων και άνω

  • Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν θα είναι τρία, και η κάθε ομάδα θα πρέπει να αγωνιστή και στα τρία αθλήματα το ένα μετά το άλλο μέχρι τον τερματισμό.  Πρώτα η ομάδα θα διαγωνιστεί στο ποδήλατο, τρέξιμο προσανατολισμού (orienteering) και τέλος στην αναρρίχηση βράχου.
  • Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.  Για εγραφές αποτείνεστε στον Ανδρέα Ανδρέου τηλ. 99328501 κ στην Σκεύη Τοφαρίδου τηλ. 99435050.

 

Προβληματισμοί ...

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account