ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Silverback MTB Trophy

Ο Αθλητικός Όμιλος «Θησέας» με την συνεργασία του Δήμου Περάματος, και τα καταστήματα Worldofbike Shop και GROUVAS BIKES διοργανώνουν τον αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας, ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο. Ποδηλασίας, διασυλλογικό αγώνα MTB XCΟ.  Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα εκκίνησης 11:00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την περιοχή «Χωράφα» του όρους Αιγάλεω, εντός του περιβαλλοντικού Πάρκου Σχιστού, πλησίον της Ιεράς Μονής Αγίων Πατέρων.

Η περιοχή διεξαγωγής του αγώνα, σχετικά άγνωστη στο κοινό, έχει πλούσια ιστορική σημασία, μιας και εικάζεται ότι είναι η τοποθεσία που ο Πέρσης Βασιλιάς Ξέρξης ο Α’ παρακολούθησε την «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» την σημαντικότερη ίσως πολεμική αναμέτρηση κατά την αρχαιότητα, η έκβαση της οποίας επηρέασε κατά πολύ την σημερινή πολιτισμική εξέλιξη του Ελλαδικού χώρου και της Ευρώπης γενικότερα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για την Ορεινή ποδηλασία.

Πρόγραμμα Αγώνων

 • 11:00 Αγώνας Μίνι Μικρά και Μεγάλα (20’)
 • 11:25 Αγώνας Παμπαίδων και Πανκορασίδων (35’)
 • 12:10 Αγώνας Παίδων και Κορασίδων (60’)
 • 12:12 Αγώνας Μάστερς και ΟΠΕΝ (60’)
 • 13:30 Αγώνας Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων (90’)
 • 15:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ όλων των κατηγοριών

Παρατηρήσεις:  Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π.  Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

Συμμετοχή:  Στους διασυλλογικούς αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Ε.Ο. Ποδηλασίας σε ισχύ για το 2013 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.  Ποδηλάτης με δελτίο ΕΟΠ ανανεωμένο για το 2013, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην κατηγορία ΟΠΕΝ, εφόσον έχει δελτίο κατηγορίας από αυτές που αναφέρονται παραπάνω.

Όποιος συμμετέχει στην κατηγορία ΟΠΕΝ οφείλει να προσκομίσει έγγραφο πιστοποίησης της ηλικίας του, πχ. (αστυνομική ταυτότητα) εφόσον του ζητηθεί, καθώς επίσης και ιατρική βεβαίωση ή άλλο έγγραφο, εκδιδόμενο το μέγιστο 6 μήνες πριν, που να πιστοποιεί την ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι κατηγορίες Masters θα έχουν κοινή κατάταξη και θα ισχύσουν ξεχωριστές απονομές για 30-39, 40-49, 50+.

Οι κατηγορίες ΟΠΕΝ, ορίζονται ως εξής:

 • 16-19,
 • 20-29,
 • 30-39,
 • 40-49,
 • 50+

σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.  Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια από τις υποκατηγορίες που αναφέρονται, θα πρέπει να συμμετάσχουν 5 τουλάχιστον αθλητές (-τριες).  Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει θα γίνει συγχώνευση με την αμέσως πλησιέστερη και πολυπληθέστερη ηλικιακά κατηγορία και ανάλογη τροποποίηση βραβεύσεων.

Παραλαβή Αριθμών:  Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:  Διαδρομή: Σιρκουί 3,8χλμ.

Έδαφος:  Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες.

Εκκίνηση/Διαδρομή/Πρόσβαση:  Όπως ορίζεται από τον σχετικό χάρτη.  Πρόσβαση από Περιφερειακή Λεωφόρο Σχιστού - Σκαραμαγκά, έξοδος για Περιβαλλοντικό Πάρκο Σχιστού και στην συνέχεια ακολουθώντας την ασφαλτοστρωμένη οδό εντός του Πάρκου, μέχρι το τέλος της (Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων).

Έπαθλα:  Κύπελλο στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο.  Μετάλλια στους 3 πρώτους.  Δίπλωμα στους 5 πρώτους.  Οι ποδηλάτες θα προσέλθουν με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

Ειδικές τιμές/εκπτώσεις σε αγορά ποδηλάτων Silverback θα δικαιούνται όλοι οι συμμετέχοντες του αγώνα.  Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στην εκδήλωση προσφορά του επίσημου αντιπροσώπου Silverback Ελλάδος WORLD OF BIKE.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στην διεύθυνση e-mail thiseasclub@gmail.com

Για τα σωματεία της ΕΟΠ, θα γίνονται σε έγγραφο των σωματείων, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, η κατηγορία, ο αριθμός δελτίου και το έτος γέννησης κάθε συμμετέχοντα, καθώς και του Team Manager της ομάδας.

Για τους ΟΠΕΝ, η δήλωση θα περιλαμβάνει τα ίδια στοιχεία.  θα είναι ατομική στο παραπάνω διεύθυνση e-mail και θα μπορούν να αναγράφουν και χορηγό εάν επιθυμούν.

Αποτελέσματα:  Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στον χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επομένη του αγώνα στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας: www.thiseas-sportsclub.gr

Υπεύθυνος Οργάνωσης – Πληροφορίες:  Γρούβας Παναγιώτης 6944-533536

Αλυτάρχης:  Κωνσταντόπουλος Δημήτρης (Κομισάριος UCI) τηλ. 6944-526247

Προβληματισμοί ...

Η ευτυχία είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου, όλοι μπορούν να την δουν αλλά μόνο εσύ μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account