Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

24 Ώρες Rally Raid 2013

25-11-2013

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το σημαντικότερο εκτός δρόμου γεγονός στη χώρα μας, το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013.  Ο αγώνας, που μετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4, έχει μήκος σχεδόν 1000 χιλιόμετρα, τα οποία πρέπει να καλύψουν οι αγωνιζόμενοι μέσα σε 24 ώρες, με περισσότερες από 18 ώρες αγωνιστικής οδήγησης.  Κοτζιά

Πληροφορίες

 

 

 

Η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία Κοτζιά, στο παλιό Δημαρχείο της Αθήνας, την Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2013 στις 21:00 το βράδυ.  Η πραγματική εκκίνηση θα είναι στις 11:00 το πρωί από την κεντρική πλατεία του Αυλώνα, όπου και θα τερματίσει ο αγώνας μετά από 24 ώρες την Κυριακή το πρωί.  Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή θα γίνει στην Πλατείατην Κυριακή το μεσημέρι, στις 14:30.

Κέντρο του αγώνα είναι η μαρτυρική κωμόπολη του Διστόμου, στην πλατεία της οποίας θα βρίσκεται και το bivouac του αγώνα.  Το 24ωρο για το 2013 θα έχει τρεις ειδικές με μήκος 260, 460 και 240 χιλιόμετρα αντίστοιχα, στους άξονες Αυλώνας – Δίστομο, Δίστομο – Στρώμη – Δίστομο και Δίστομο – Αυλώνας.  Περνά από τέσσερεις νομούς, Αττικής, Βοιωτίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας. Ζωντανεύει παλιές ειδικές του Acropolis όπως Δίστομο, Βωξίτες, Καρούτες, Δροσοχώρι, Γραβιά, Στρώμη, Μαυρολιθάρι, Ελευθεροχώρι, Καραβίδια, Ρεγκίνι, Σκούρτα, Άγιος Θωμάς, Πατέρας, Κιθαιρώνας, Αγία Σωτήρα, Ανάληψη κ.λπ.

To 2012 o αγώνας είχε 80 συμμετοχές από 14 χώρες, ενώ για το 2013 έχει συμμετοχές, με κορυφαίους αγωνιζόμενους από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Αλβανία.  Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αγωνιζόμενοι από το Ισραήλ, την Ουγγαρία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013 μπορείτε να βρείτε στο site του αγώνα www.ihnilatis4x4.gr

και στη σελίδα του στο facebook

Η διαδρομή του είναι:

SS1:  Αυλώνας, Σκούρτα, Αγιος Θωμάς, Δαφνούλα, Καλλιθέα, Άρμα, Σχηματάρι, Ύπατο, Ακραίφνιο, Θεσπιές, Ευαγγελίστρια, Αγία Τριάδα, Ανάληψη, Δίστομο.

SS2:  Δίστομο, Χρυσό, Ιτέα, Βίνιανη, Ελαιώνας, Δροσοχώρι, Γραβιά, Οινοχώρι, Στρώμη, Μαυρολιθάρι, Παύλιανη, Οίτη, Σκαμνός, Μενδενίτσα, Κόμνινα, Ρεγκίνι, Ζέλι, Έξαρχος, Δαύλεια, Δίστομο.

SS3:  Δίστομο, Ζάλτσα, Πρόδρομος, Θίσβη, Δόμβραινα, Αμπελοχώρι, Θήβα, Ερυθρές, Βίλια, Βένιζα, Μέγαρα, Αγία Σωτήρα, ΤΙΤΑΝ, Στεφάνη, Σκούρτα, Άγιος Θωμάς, Αυλώνας.

 

Πηγή: e-go.gr