ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Ο στρατός βάζει φωτιές ?

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε πως οι πρωτοφανείς πυρκαγιές που εδώ και μια εβδομάδα έχουν καταστρέψει πυκνά δάση και πάνω από 200 κατοικίες στα Blue Mountains, στις παρυφές του Σίδνευ, ξεκίνησαν από μια στρατιωτική άσκηση.  Το υπουργείο Άμυνας, αρνήθηκε να σχολιάσει το πόρισμα της έρευνας της Πυροσβεστικής, παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι στην περιοχή απ’ όπου ξεκίνησαν οι φωτιές διεξαγόταν μια στρατιωτική άσκηση.

Οι φωτιές που δείχνουν σα να κύκλωσαν την πρωτεύουσα της Νέας Ουαλίας, ήσαν 73, εκ των οποίων εξακολουθούν να μαίνονται οι 29 και είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτες.  Έχουν κατακάψει ζούγκλα σε έκταση 47.000 εκταρίων, ενώ προκάλεσαν άνοδο της θερμοκρασίας σε επίπεδα ρεκόρ.

Οι αρχές, που κάλεσαν τους κατοίκους των επικίνδυνων περιοχών να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να μετακινηθούν προσωρινά εντός του Σίδνευ, φοβούνται τα χειρότερα, καθώς άνεμοι ταχύτητας 60 ως 80 χλμ. την ώρα πνέουν στην περιοχή.  Στο μεταξύ, φόβοι εκφράζονται για τις επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων πολύ ευρύτερης περιοχής, από τα τεράστια νέφη καπνού που έχουν καλύψει τη Νέα Ουαλία και έχουν στην κυριολεξία κρύψει τον ήλιο.

Προβληματισμοί ...

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account