ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Αδειάζουν βοθρολύματα στο Σέιχ Σου

Απίστευτες καταγγελίες από το Δήμο Νεάπολης - Συκεών για ασυνείδητους πολίτες, που παράνομα αδειάζουν βοθρολύματα μέσα στο δάσος του Σέιχ Σου.  Τελευταίο περιστατικό παράνομης παροχέτευσης βοθρολυμάτων στο δάσος, αποκαλύφτηκε από συνεργείο του Δήμου που «ξεσκέπασε» αγωγό, μέσω του οποίου, παροχετεύονταν βοθρολύματα στον Ξηροπόταμο, στις παρυφές του περιαστικού δάσους, που προέρχεται από παρακείμενο συγκρότημα κατοικιών, και μάλιστα, σε ελάχιστη απόσταση από νηπιαγωγείο.

Η αποκάλυψη έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Πρασίνου, Αλέκου Σιμητόπουλου και αστυνομικών, για να ακολουθήσει στο Α.Τ. Νεάπολης η υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου, ενώ παράλληλα θα ασκηθούν παρεμβάσεις και σε άλλες συναρμόδιες Υπηρεσίες (Υγειονομικό, Πολεοδομία).

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, παρά την κατασκευή μεγάλου δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή και τη σύνδεση κατοικιών με αυτό, που - σε συνδυασμό με τους διαρκείς ελέγχους του Δήμου - συνέβαλε στη μείωση τέτοιων κρουσμάτων, υπάρχουν ακόμη κάποιοι ιδιοκτήτες, που επιμένουν να ρυπαίνουν μ’ αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον.

Αμείωτη είναι και η επαγρύπνηση για την προστασία του δάσους και από τις παράνομες επιχωματώσεις και τα μπαζώματα ρεμάτων.  Υπενθυμίζεται ότι, πριν έναν χρόνο, υπήρξαν συλλήψεις παρανομούντων, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό με το οποίο μετέφεραν τα μπάζα.

Ο αγωγός, που ήταν «θαμμένος» σε βάθος περίπου δυο μέτρων διέσχιζε κάθετα την οδό Ελευθερίας, στο ύψος της οδού Καβάφη, για να «εξαφανιστεί» από την πυκνή βλάστηση στο πρανές του ρέματος, αποκαλύφτηκε από εκσκαφικό μηχάνημα κι ενώ αυτός ήταν σε πλήρη λειτουργία παροχετεύοντας στον Ξηροπόταμο βοθρολύματα δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα από την έντονη δυσοσμία.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι, στην ίδια περιοχή και σε ακτίνα ελάχιστων μέτρων υπήρξαν και άλλα παρόμοια κρούσματα.

Πηγή: epoli.gr

Προβληματισμοί ...

Χρειάζεται πολύ ταλέντο για να μεγαλώσετε χωρίς να γίνετε ενήλικες.

Ζάκ Μπρέλ
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account