Έρχονται ραβασάκια για οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ

Συντάκτης: Ιωάννης Σπυράκος
27 Ιουνίου 2017

-

    Μετά την αποστολή των προστίμων 250 ευρώ σε πάνω από 1,1 εκατ. ανασφάλιστων οχημάτων σειρά έχουν και όσοι δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Εμφανίσεις: 58
Διαβάστε Περισσότερα
26 Ιουνίου 2017

-

    Το Μόναχο, έδρα της BMW, εξετάζει την απαγόρευση πετρελαιοκίνητων οχημάτων λόγω των αυξημένων εκπομπών ρύπων πολλών μοντέλων που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.  Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Μονάχου, Ντίτερ Ράιτερ, ο οποίος βασίστηκε στα αποτελέσματα των ερευνών του σκανδάλου των ρύπων της VW, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εμφανίσεις: 71
Διαβάστε Περισσότερα
26 Ιουνίου 2017

-

    Tα μεσάνυχτα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017, στις 23:59 ώρα Ελλάδος/Κύπρου, ο εκτοξευτήρας ARIANE 5, έχοντας τις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου στη κορυφή του, θα εκτοξεύσει από το Γκουρού της Γαλλικής Γουιάνας, το νέο δορυφόρο  HELLAS SAT 3 της HELLAS SAT,

Εμφανίσεις: 151
Διαβάστε Περισσότερα
23 Ιουνίου 2017

-

    Η Αττική Λέσχη Τετρακίνησης 4Χ4 χτες εγκαινίασε τη νέα της έδρα.  Εμείς της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επιτυχημένη της πορεία.

Εμφανίσεις: 133
Διαβάστε Περισσότερα
22 Ιουνίου 2017

-

    Παράταση - ανάσα για οδηγούς ανασφάλιστων ΙΧ δίνει η απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό, κατά το οποίο ως νέο deadline ορίστηκε η 14η Ιουλίου 2017.

Εμφανίσεις: 123
Διαβάστε Περισσότερα
20 Ιουνίου 2017

-

    Τις δυνατότητες της δραστηριότητας και τα οφέλη της ως προς την καρδιαγγειακή νόσο κατά την περίοδο της γήρανσης ανέλυσαν οι επιστήμονες.  Σκοπός της μελέτης ήταν η αποτίμηση της σωματικής δραστηριότητας στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος των πασχόντων ηλικιωμένων.

Εμφανίσεις: 12
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Το όνειρο του Πολύφημου, ήταν να γίνει διπλομάτης.

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account