22 Ιουνίου 2018

-

    Τρέξτε Γυμνοί... στη Φινλανδία! ανέφερε το άρθρο του Runningnews.gr για τον ιδιόμορφο αγώνα που γίνεται στη Σκανδιναβία, και με την ευκαιρία θυμηθήκαμε τη δικαστική μάχη που δόθηκε παλαιότερα για το δικαίωμα των ορειβατών και των πεζοπόρων να κάνουν τις πορείες τους γυμνοί.  Ας θυμηθούμε το σχετικό θέμα:

Εμφανίσεις: 1038
Διαβάστε Περισσότερα
22 Ιουνίου 2018

-

    Σοκ αναμένεται να υποστούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από την 1η Σεπτεμβρίου που τίθεται σε ισχύ ο νέος τρόπος μέτρησης των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου που ονομάζεται WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) και θα αυξήσει τα δεδομένα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα και κατ' επέκταση το κόστος κτήσης αλλά και χρήσης.

Εμφανίσεις: 375
Διαβάστε Περισσότερα

Nissan Navara OFF-ROADER AT32

Συντάκτης: Dr. Format
21 Ιουνίου 2018

-

    To Navara «αγριεύει» για να καθαρίσει από πλαστικά τις πιο απομακρυσμένες παραλίες του πλανήτη.  Η έκδοση OFF-ROADER AT32 δημιουργεί το πιο ικανό Navara που κατασκευάστηκε ποτέ.

Εμφανίσεις: 82
Διαβάστε Περισσότερα
20 Ιουνίου 2018

-

    Σε λειτουργία τίθενται ειδικές ηλεκτρονικές κάμερες για τη βεβαίωση παραβάσεων σχετικά με τη μη καταβολή τέλους διοδίων σε σταθμούς στην εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εμφανίσεις: 102
Διαβάστε Περισσότερα
19 Ιουνίου 2018

-

    Η ιαπωνική εταιρεία λύνει (εν μέρει) τη σιωπή της αποκαλύπτοντας το νέο Jimny που επισήμως θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις αρχές του επόμενου μήνα.

Εμφανίσεις: 391
Διαβάστε Περισσότερα

OFF-ROAD ADVENTURE FESTIVAL 2018

Συντάκτης: Ιωάννης Σπυράκος
19 Ιουνίου 2018

ADV FEST 01

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια έκθεση οχημάτων γυρνά την πλάτη στο κόκκινο χαλί και μεταφέρεται στη φύση.  Το Off – Road Adventure Festival είναι η πρώτη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ελλάδα για τα SUV & pick up οχήματα κάθε κατηγορίας.

Εμφανίσεις: 171
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account