20 Αυγούστου 2018

-

    Γάλλοι ορειβάτες διασώθηκαν από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας σε φαράγγι του Ταϋγέτου.

Εμφανίσεις: 56
Διαβάστε Περισσότερα
15 Αυγούστου 2018

-

    Δύο δυναμικές ελληνίδες αφήνουν την καθημερινότητα και ξεκινούν το επόμενο βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο των 7 Summits, δηλαδή στην κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής κάθε ηπείρου.

Εμφανίσεις: 94
Διαβάστε Περισσότερα
14 Αυγούστου 2018

-

    Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου πενήντα ετών, μέλος του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας κατέληξε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από παθολογικά αίτια, κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με φίλους του, στον Όλυμπο.

Εμφανίσεις: 146
Διαβάστε Περισσότερα
10 Αυγούστου 2018

-

    Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Πολύγυρο, αποφασίστηκαν περιπολίες, αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές.

Εμφανίσεις: 188
Διαβάστε Περισσότερα
08 Αυγούστου 2018

-

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), προβλέπεται, για σήμερα 8-8-2018, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Εμφανίσεις: 91
Διαβάστε Περισσότερα
07 Αυγούστου 2018

-

    Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στη Θάσο γίνεται κινητοποίηση των τοπικών δυνάμεων πολιτικής προστασίας εξαιτίας ελεύθερων κατασκηνωτών που αποκλείστηκαν από νεροποντή στα νοτιοανατολικά του νησιού.

Εμφανίσεις: 259
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Γιατί δεν έχει μούσι ο Ταρζάν;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account