Συνεχίζεται η εθελοντική δράση της Λέσχης 4Χ4 Ευρίπου

LesxiEvripoy 1

    Συνεχίζει τις εθελοντικές δράσεις της η Λέσχη 4Χ4 Ευρίπου γιατί 4Χ4 δεν είναι μόνο βουνό και off-road είναι και εθελοντισμός.

    Για τρίτη συνεχόμενη φορά σε ότι αφορά τα γνωστά πλαστικά καπάκια για την αγορά αμαξιδίου Α.Μ.Ε.Α..  Αυτή την φορά τα έδωσε σε οικογένεια συμπολίτη μας στην Χαλκίδα για την αγορά ειδικού αμαξιδίου για την δίχρονη κορούλα τους, για να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της με την ευχή και την βοήθεια όλων μας!

    «Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της λέσχης για την συλλογή τους τουλάχιστων δύο ετών και αυτήν την φορά.  Εξι οχήματα της λέσχης γέμισαν ασφυκτικά γι' αυτόν τον σκοπό βάζοντας για ακόμα μια φορά ενα μικρό λιθαράκι μιας και γνωρίζουμε ότι το κράτος σε ότι αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σε άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ακόμα στον μεσαίωνα...»

    «Ευχόμαστε στην οικογένεια της μικρούλας γρήγορη αποκατάσταση για να σταθεί στα πόδια της και θα είμαστε στο πλευρό της και στο μέλλον.  Επειδή ενδιαφέρθηκαν και άλλοι σύλλογοι -ομαδες αλλά και μεμονωμένες οικογένειες για να δώσουν καπάκια μιας και χρειάζονται πολλά ακόμα το τηλ. για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με το που θα πάνε είναι το 6942998701 κ. Βάσια.»

LesxiEvripoy 2

LesxiEvripoy 3

Πηγή: FB

Προβληματισμοί ...

Καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε μόνο τους εαυτούς μας.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account