Κυνηγητό της ελεύθερης κατασκήνωσης στην Χαλκιδική

-

    Νέες πολλαπλές συλλήψεις για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση τις τελευταίες μέρες στην Χαλκιδική.  Οπως φαίνεται η αστυνομία έχει εντολές για ανελέητο κυνηγητό των ελεύθερων κατασκηνωτών.

    Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων τα οποία είχαν σταθμεύσει τα τροχόσπιτά τους και έστησαν τις σκηνές τους στη παραλία της Κομιτσάς, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, προχώρησε την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 η αστυνομία.

    Πιο συγκεκριμένα, τα άτομα συνελήφθησαν για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση από  Αστυνομικούς του Τμήματος Αρναίας και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής.

    Ειδικότερα συνελήφθησαν, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 40 έως 63 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς διαπιστώθηκε κατά περίπτωση, να έχουν σταθμεύσει τροχόσπιτα και όχημα σε μη οργανωμένο κοινόχρηστο παραλιακό χώρο και να έχουν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα και σκηνή, με σκοπό την ελεύθερη κατασκήνωση, στην παραλία Κομίτσας.

 

    Συνελήφθησαν την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 το βράδυ σε παραλιακές περιοχές της Σιθωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνολικά 3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν στήσει σκηνή και να κατασκηνώνουν σε μη προβλεπόμενο χώρο.  Επίσης διαπιστώθηκε οι 3 ημεδαποί να κατέχουν από κοινού μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

 

    Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων.

    Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, δύο 66χρονοι, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθησαν για παράνομη κατασκήνωση αφού είχαν προβεί σε παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση στην παραλία του Γλαρόκαβου, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

 

    Στη σύλληψη δύο 42χρονων, υπηκόων Ουκρανίας, για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουλίου 2018, στη Χαλκιδική αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χαλκιδικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας.

    Οι συλληφθέντες είχαν στήσει σκηνή στην κοινόχρηστη παραλιακή περιοχή Αχλάδα, στη Σάρτη, στη Σιθωνία.

 

Πηγές: thesstoday.gr, typosthes.gr, voria.gr

Προβληματισμοί ...

Γιατί οι Καμικάζι φορούσαν κράνος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account