Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Χαλκιδική σήμερα

-

    Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Πολύγυρο, αποφασίστηκαν περιπολίες, αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές.

    Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από τις 7:00 το πρωί της Παρασκευής 10-8-2018, μέχρι την ίδια ώρα του Σαββάτου 11-8-2018 και αφορά τις εξής περιοχές:

Για την Κασσανδρεία:

  • η περιοχή Μεσονήσι,
  • η περιοχή του Γλαρόκαβου και
  • η κορυφογραμμή από το Κασσανδρινό μέχρι τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής.

Για τη Σιθωνία:

  • η κορυφογραμμή από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι τη Συκιά.

Για το τρίτο πόδι:

  • οι δασικές περιοχές της Ουρανούπολης και της Κομίτσας

 

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για σήμερα, Παρασκευή, σε 8 Περιφέρειες της χώρας μας, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών. Προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας (Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Σκύρος), Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία), Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες), Ιονίων Νήσων (Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος), Κεντρικής Μακεδονίας (Χαλκιδική), Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Θάσος).

    Απευθύνεται έκκληση στους πολίτες σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Πηγή: greenagenda.gr

Προβληματισμοί ...

Γιατί οι Καμικάζι φορούσαν κράνος;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account