23 Οκτωβρίου 2017

-

    Δεν πίστευε στα μάτια του ένας βοσκός στα Λευκά Όρη όταν είδε ποιά ήταν η αιτία που έβρισκε πνιγμένα τα πρόβατά του.  Ένα ζώο με όλα τα χαρακτηριστικά του φουρόγατου -του εξαφανισμένου μέχρι σήμερα άγριου ζώου- βρισκόταν μέσα στο κλουβί.

Εμφανίσεις: 145
Διαβάστε Περισσότερα
18 Οκτωβρίου 2017

-

    Σε συνεργασία προχωρούν η Intelen και η Pleione Energy SA για την μελέτη και δημιουργία έξυπνης οικιακής μονάδας αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας (μπαταρία) μικρής κλίμακας, συνδυάζοντας πρόσφατα αποτελεσματα ελληνικής εφαρμοσμένης έρευνας σε τεχνολογία υλικών αλλά και πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των ενεργειακών ψηφιακών υπηρεσιών.

Εμφανίσεις: 31
Διαβάστε Περισσότερα
17 Οκτωβρίου 2017

-

    Ο αριθμός των εκτρεφόμενων αλόγων παγκοσμίως παρουσιάζει συνεχή κάμψη, κυρίως λόγω εκμηχάνισης της γεωργίας στις αναπτυσσόμενες χώρες, με αποτέλεσμα τα 75 εκατ. αλόγων που εκτρέφονταν το 1950 να μειωθούν στα 58 εκατ. το 2007.

Εμφανίσεις: 49
Διαβάστε Περισσότερα
16 Οκτωβρίου 2017

-

    Οι λαγοκέφαλοι έχουν εξαφανίσει τα ψάρια και κυρίως τα κεφαλόποδα (χταπόδια, σουπιές, καλαμάρια, προκαλώντας τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή στους αλιείς.

Εμφανίσεις: 177
Διαβάστε Περισσότερα

Οι θανατηφόρες καρακάξες

Συντάκτης: Dr. Format
12 Οκτωβρίου 2017

-

    Μεγάλη επιστημονική έρευνα που εξέτασε 2.300 φωλιές κότσυφα αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι καρακάξες μειώνουν απελπιστικά τους πληθυσμούς του κότσυφα!

Εμφανίσεις: 47
Διαβάστε Περισσότερα
06 Οκτωβρίου 2017

- 

    Το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 2017, σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα αρκούδα στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου.

Εμφανίσεις: 78
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Σε κάθε αστυνομικό έλεγχο όλο η ίδια ερώτηση: -Έχετε πιει;;; Έχετε πιει;;; Παράπονο το έχω. Μία φορά να με ρωτήσουν αν έχω φάει...

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account