13 Δεκεμβρίου 2017

-

    Εμπορική εταιρία από το Πεκίνο έχουν βάλει στο στόχαστρο οι κινεζικές Αρχές, στο πλαίσιο έρευνας για λαθραίο εμπόριο, που βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου, όπως αποκαλύπτει το Reuters.

Εμφανίσεις: 88
Διαβάστε Περισσότερα
12 Δεκεμβρίου 2017

-

    Το Δασαρχείο Λαυρίου εξέδωσε Δασική απαγορευτική διάταξη θήρας (Οικ.3743/105697 6-12-2017) με την οποία αποφασίστηκε η απαγόρευση της θήρας όλων των θηραμάτων για δύο (2) έτη μέχρι και την 5 Αυγούστου 2019 σε ολόκληρη την καμένη έκταση μετά των περιφερειακών της μη καμένων τμημάτων.

Εμφανίσεις: 36
Διαβάστε Περισσότερα
12 Δεκεμβρίου 2017

-

    «Φοβάμαι ότι θα μας πουν κάλαντα τα αγριογούρουνα στην Αριστοτέλους έτσι και πέσει χιόνι λίγο στα ορεινά».  Η ατάκα ανήκει στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, και την είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την αποχιονιστική περίοδο.

Εμφανίσεις: 59
Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αλπικός Τρίτωνας

Συντάκτης: Dr. Format
08 Δεκεμβρίου 2017

-

    Ο Αλπικός Τρίτωνας που μοιάζει με μικρό δράκο, είναι ένα αμφίβιο με μήκος 8 - 12 εκ.  Είναι ένα από τα τρία είδη τριτώνων της Ελλάδας και ο πληθυσμός του είναι πολύ ευαίσθητος σε απότομες κλιματικές αλλαγές.

Εμφανίσεις: 93
Διαβάστε Περισσότερα
08 Δεκεμβρίου 2017

-

    Οπως διαπιστώνεται σε σχετική ανακοίνωση της NASA η ατμόσφαιρά μας είναι αρκετά επιβαρυμένη με διοξειδίο του θείου.

Εμφανίσεις: 299
Διαβάστε Περισσότερα
06 Δεκεμβρίου 2017

-

    Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς καλεί τον υπουργό Εσωτερικών να τον ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει αρμοδίως ώστε να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο εγκατάλειψης κατοικίδιων ζώων στην Πάρνηθα καθώς κι αν θα αυξηθεί η περιφρούρηση αυτής.

Εμφανίσεις: 102
Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Πώς γίνεται και κάθε χρόνο καίγεται πάντα ο "τελευταίος πνεύμονας πρασίνου";

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account