Λέσχη 4χ4 Ευρίπου: Εθελοντική Δράση!

-

    Αλλη μία εθελοντική τετρακίνητη δράση από τη Λέσχη 4Χ4 Ευρίπου έλαβε χώρα την 27η Μαΐου 2017 στο Προκόπι της Εύβοιας!

     Η γιορτή του θαυματουργού Αγίου Ιωάννη Ρώσσου στο Προκόπι Ευβοίας, συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες οδοιπόρων προσκυνητών, οι οποίοι ξεκινούν με τα πόδια, διανύοντας μια αποσταση 35 χλμ. από την Καστέλλα μέχρι το Προκόπι περνώντας μέσα απο το βουνό Αγιος για να τον τιμήσουν.

-

    Η Λέσχη 4χ4 Ευρίπου σε συνεργασία με την πολιτική Προστασία και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδος, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της και την βοήθειά της, διαθέτοντας 12 οχήματα σε 5 σταθμούς (Καστέλλα - Βυσση - Αγιος - Παγώντας - Δερβένι Ερυθρός Σταθμός) για την ομαλή διεξαγωγή του προσκυνήματος των πιστών.

    Σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και κάτω από καταρρακτώδη βροχή, μοίρασαν γιλέκα φωσφοριζέ, καθοδηγούσαν το πλήθος ώστε να ακολουθεί τους κανόνες βαδίσματος στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ενημέρωναν τους αυτοκινητιστές να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες προς αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος.

-

    Πάντα δίπλα στο πλευρό των περιπατητών, χρειάστηκε αρκετές φορές να κάνουν ακόμα και διακομιδές ανθρώπων που παρουσίασαν υψηλή κόπωση ή προβλήματα υγείας, στα αυτοκίνητά τους και στη μονάδα του Ερυθρού Σταυρού.

 

    Παρακολουθήστε τη δράση τους: Panos Katsanas  Panos Katsanas 1

Προβληματισμοί ...

Αν ένας κουφός πρέπει να πάει στο δικαστήριο, εξακολουθεί η διαδικασία να λέγεται ακροαματική;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account