1η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στη Γορτυνία

-

    Η ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοιν.Σ.Επ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Γορτυνίας σας προσκαλεί σε τριήμερο ταξίδι από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην Δημητσάνα και την Βυτίνα Αρκαδίας,

προκειμένου να παραστείτε στις εργασίες της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μονοπατιών, αλλά και στην 3η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών LQT (Leading Quality Τrails), την οποία, φέτος, έχει την τιμή να φιλοξενεί το Menalon Τrail για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

    Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών θα γίνει το Σάββατο 4.10 στη Βυτίνα, στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, από τις 9:30 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

    Η 3η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών θα γίνει την Κυριακή 5.10 στη Δημητσάνα, στο Διασυνεδριακό Κέντρο, από τις 4:30μ.μ. έως 8:00μ.μ.

    Την Κυριακή 5-11-2017 το πρωί ώρα 9:30 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία από πλατεία Βυτίνας – Νυμφασία γυναικεία μονή Κερνίτσας.  Μήκος διαδρομής: 6 + 2 = 8 km, περίπου 3 ώρες και επιστροφή με πούλμαν στην Βυτίνα.  Στη διαδρομή θα αναλυθεί ο τρόπος σήμανσης του Menalon Trail.

    Στο πλαίσιο της Συνάντησης θα παραστούν ο Πρόεδρος της ERA (European Ramblers Association – Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπόρων, που εκπροσωπεί 55 ομοσπονδίες από 33 χώρες οι οποίες συνολικά έχουν 3 εκατομμύρια πεζοπόρους), Boris Micic από την Σερβία, o Αντιπρόεδρος της ΕRA, Armant Ducornet από την Γαλλία, η Τεχνική Υπεύθυνη της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πεζοπορίας καθώς και Υπεύθυνη Ελέγχου και Πιστοποίησης Μονοπατιών για όλη την Ευρώπη (LQT) Liane Jordan από την Γερμανία, ο Υπεύθυνος Τουριστικής Ανάπτυξης Κάτω Ρήνου, Frederic Bieber από την Γαλλία, η Υπεύθυνη του «Escapardenne Eisleck Trail» και του «Escapardenne Lee Trail» Caroline Nockels από το Λουξεμβούργο, οι εκπρόσωποι του «Mullerthal Trail», Linda Salentin και Anette Peiter επίσης από το Λουξεμβούργο, καθώς και εκπρόσωποι του μονοπατιού «Zeugenbergrunde», Andreas Schettler και Andreas Schmidt από την Γερμανία.

    Παράλληλα θα παρουσιαστούν από τους εκπροσώπους τους πιστοποιημένα, αλλά και μη πιστοποιημένα μονοπάτια από όλη την Ελλάδα, όπως ενδεικτικά από την Ήπειρο, την Ξάνθη, την Άνδρο, την Αμοργό, την Χίο, την Εύβοια.

Πηγή: pna.gr

Προβληματισμοί ...

Αντί το Κογιότ να αγοράζει τόσα μηχανήματα προκειμένου να πιάσει και να φάει το "Μπιπ-Μπίπ", δε θα μπορούσε με τα ίδια λεφτά να παραγγείλει ένα πλήρες γεύμα;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account