Πανθεσσαλική συνάντηση 4Χ4 - 2018

LesxiLarissas

    Από σήμερα 6 μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 θα γίνει στην Βελίκα η Πανθεσσαλική συνάντηση 4Χ4 της Λέσχης 4Χ4 Λάρισας.

    Μία ιδέα που έγινε θεσμός για τις λέσχες του 4Χ4 της Θεσσαλίας και όχι μόνο ειναι η καλοκαιρινή συνάντησή τους που απευθύνεται σε όλους τους φίλους του τετρακίνησης και γίνεται σε διαφορετικό μέρος κάθε χρόνο. Φέτος την Πανθεσσαλική συνάντηση διοργανώνει η Λέσχη 4Χ4 Λάρισας στα παράλια του νομού Λάρισας (Αγιόκαμπος - Σωτηρίτσα - Βελίκα) όπου είναι ένα μαγευτικό μέρος που μπορεί να συνδυάζει και βουνό και θάλασσα.

Πρόγραμμα του τριημέρου

    Την Παρασκευή το απόγευμα καλωσόρισμα των λεσχών που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και το βράδυ θα ακολουθήσει ένα μικρό γλέντι στο χώρο της εκδήλωσης.

    Το Σάββατο το πρωί θα γίνει μια βόλτα στο βουνό με ώρα εκκίνησης περίπου 10:00 μέχρι κάποια στιγμή το μεσημέρι, μετά θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τη θάλασσα και το απόγευμα κατά 18:00 θα γίνει επίδειξη των αυτοκινήτων στην παραλία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί γλέντι στην ταβέρνα ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ στη Βελίκα όπου θα υπάρχει πλήρες μενού με φαγητό και ποτό στα 13,00€ ανά άτομο και φυσικά με ζωντανή μουσική.

    Την Κυριακή θα γίνει φιλική επίδειξη σε διαμορφωμένη πίστα με ώρα εκκίνησης 10:00 και το μεσημέρι επιστροφή στο χώρο της εκδήλωσης όπου θα γίνει και λήξη της.

Σας περιμένουμε όλους.

Πηγή: FB

Προβληματισμοί ...

Mη φοβάσαι τους πειρασμούς. Οσο μεγαλώνεις αρχίζουν να σε αποφεύγουν...

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account