Το HOUSE OF RADIO συμμετέχει στο 1ο Off Road Adventure Festival

-

     Και τo HOUSE OF RADIO θα είναι στο 1ο Off Road Adventure Festival.  Το HOUSE OF RADIO ιδρύθηκε το 1998 κι είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο κατάστημα ραδιοεπικοινωνιών.

    Αντικείμενο των εργασιών του είναι η εισαγωγή, εμπόριο χονδρικής – λιανικής συσκευών ασύρματων τηλεπικοινωνιών και παρελκoμένων, επισκευή των μηχανημάτων, η παροχή υπηρεσιών και εγκαταστάσεων των μηχανημάτων και παρελκομένων τους σε οχήματα ή κτίρια.

    Στόχος και σκοπός του  είναι να παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και λύσεις στις ασύρματες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.  Στην εταιρεία μπορείτε να βρείτε τα πάντα για ραδιοτηλεπικοινωνιακό (ασύρματες επικοινωνίες) εξοπλισμό.

    Διαθέτει, επιλεγμένα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές, ιδανικά για επαγγελματική, στρατιωτική, ραδιοερασιτεχνική χρήση, καθώς επίσης για δραστηριότητες HOBBY όπως, ΣΚΙ, ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, Αθλητισμό και Σχολές Υπαίθριων Δραστηριοτήτων .

    Διαθέτει VHF/UHF/PMR που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη για ασύρματη επικοινωνία.  Εισάγει τα μοντέλα της YAESU, KENWOOD, HYTERA, BAOFENG, WOUXUN, DIAMOND κτλ.

    Για καθαρά επαγγελματική αξιόπιστη λύση μεγάλων απαιτήσεων υπάρχουν τα μοντέλα της ENTEL UK, HYTERA, YAESU αναλογικά η ψηφιακά και μοντέλα με αντιεκρηκτικές προδιαγραφές.

    Αντιπροσωπεύει την εταιρεία BAOFENG παρέχοντας τα γνήσια μηχανήματα και αξεσουάρ τους.

    Επίσης, εισάγει και διαθέτει συστήματα οπτικής και ηχητικής σήμανσης, όπως σειρήνες, κόρνες, μπάρες οροφής χαμηλού προφίλ με υψηλής φωτεινότητας LED, Φάρους Strobe Beacon ή περιστροφικούς, LED για εξωτερική – εσωτερική χρήση και LED για τα σκιάδια ή το παρμπριζ του αυτοκινήτου.

    Κάνει πλήρη εγκατάσταση ασυρματικών συσκευών σε επαγγελματικά ή ιδιωτικά οχήματα και σταθμούς βάσης.  Επίσης, κάνει πλήρη εγκατάσταση σε συστήματα οπτικής και ηχητικής σήμανσης σε οχήματα.

    Εισάγει τους φακούς WOLF EYES, από αεροπορικό αλουμίνιο, αδιάβροχους, στρατιωτικών προδιαγραφών για πολύ απαιτητική και σκληρή χρήση.

Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μηχανημάτων.  Όλα τα μηχανήματα έχουν εγγύηση & υποστήριξη SERVICE.

    Απευθύνεται και προμηθεύει εταιρίες SECURITY, Κρατικές Υπηρεσίες, Εθελοντές, Διασώστες, Εταιρείες Συνοδείας VIP κτλ.

    Το House of Radio βρίσκεται στο Χαλάνδρι στην οδό Δυοβουνιώτη 7, όπου στεγάζονται τα γραφεία, το κατάστημα  λιανικής πώλησης, καθώς και το εργαστήριο επισκευής των μηχανημάτων.

Προβληματισμοί ...

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

Μαχάτμα Γκάντι
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account