Πρεμιέρα Βιβλίου - "Καθαρόαιμος Οδηγός Τετρακίνητων Αποδράσεων"

PeripteroOffroader

    Στο 1ο Off Road Adventure Festival που γίνεται από σήμερα Παρασκευή 14 και μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στο Terra Vibe Park στην Μαλακάσα, γίνεται η πρεμιέρα του πρώτου ελληνικού βιβλίου για την offroad οδήγηση και κατασκήνωση με τίτλο:

"Καθαρόαιμος Οδηγός Τετρακίνητων Αποδράσεων"

    Η διάθεσή του, σε προνομιακή τιμή, θα γίνεται στο περίπτερο του OFFROADER.GR και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους συγγραφείς του: Ξένια "Xenia" Κουτσογιάννη & Γιάννη "Dr. Format" Σπυράκο.

Σας περιμένουμε !

ExofylloFULL

Σας συναρπάζει η αίσθηση ελευθερίας που χαρίζει η φύση κι η εκτός δρόμου οδήγηση;

Καλωσορίσατε στην μεγάλη μας τετρακίνητη οικογένεια.

    Όπως στη ζωή, έτσι και στις τετρακίνητες αποδράσεις υπάρχει ο εύκολος, ο δύσκολος κι ο έξυπνος τρόπος. Αν δεν έχετε την δυνατότητα ν' ακολουθήσετε τον εύκολο, πληρώνοντας ίσως κάποιον ώστε να κάνει την δουλειά για 'σας, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τον δύσκολο και να μάθετε από τα δικά σας λάθη. Αν πάλι αυτό δεν σ' ακούγεται και τόσο ελκυστικό, φερθείτε έξυπνα και μάθετε από τα λάθη των άλλων.

    Έτσι, κακοτράχαλοι δρόμοι, υδάτινα περάσματα, βαθιές χαράδρες και φρέσκο ή παγωμένο χιόνι θα πάψουν να 'ναι για 'σας αξεπέραστα εμπόδια και θα μετατραπούν σε συναρπαστικές εμπειρίες, ευκαιρίες για παιχνίδι, πηγή διασκέδασης και μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.

    Μυηθείτε στα μικρά και μεγάλα μυστικά της εκτός δρόμου οδήγησης και της διαβίωσης στη φύση. Επωφεληθείτε από τη γνώση, τις εμπειρίες, αλλά και τα παθήματα των άλλων, διαβάστε αληθινές προσωπικές μαρτυρίες κι αποκτήστε το συγκριτικό πλεονέκτημα.

    370 σελίδες και πάνω από 100 εικόνες κάνουν τα δύσκολα, απλά.

Σας περιμένουμε όλους !

www.offroadfestival.gr

Event στο Facebookhttps://www.facebook.com/events/2139806016345778/

 

Προβληματισμοί ...

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

Μαχάτμα Γκάντι
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account