Το Off Road Team στο Tuareg Rallye

-

    Από αύριο 3-10 Μαρτίου 2018, οι αθλητές του Off Road Team (ΕΔΟ), Δημήτρης «DOC» Αθανασουλόπουλος και Πολυτίμη Κυριακοπούλου θα λάβουν μέρος στο Tuareg Rallye που ξεκινά στο Μαρόκο!  Εμείς τους ευχόμαστε Καλό Τερματισμό.

    Ο αγώνας αυτός είναι 7ήμερος, συνολικού μήκους 2500 χιλιομέτρων, που δοκιμάζει αντοχές αναβατών και μοτοσυκλετών στα σκληρά εδάφη του Άτλαντα αλλά και στους ατέλειωτους μαλακούς αμμόλοφους της Merzouga και των γύρω περιοχών που φημίζονται για την ομορφιά της ερήμου και τα μοναδικά πλάνα που μας θυμίζουν τις πραγματικές – αληθινές διαδρομές του Rally Paris – Dakar!

    Ανάμεσα στους 180 αγωνιζόμενους, Doc και Τίμη συμμετέχουν στην κατηγορία Pro (στην δυσκολότερη βαθμίδα) αλλά και στους... βετεράνους (άνω των 50 ετών αναβάτες) με σκοπό πρώτα από όλα να περάσουν καλά στην μαγική αυτή περιοχή και να τερματίσουν τον δύσκολο αυτό αγώνα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα ως πρεσβευτές του Serres Rally, του σημαντικότερου και μεγαλύτερου αγώνα Rally Raid που γίνεται στην Ελλάδα, αλλά και να συλλέξουν εμπειρίες που κρατάνε μια ζωή!

-

-

Πηγή: offroadteam.gr

Προβληματισμοί ...

Ποιός ακριβώς ενημέρωσε τον Ταρζάν για το πως ονομάζεται;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account