23 Μαΐου 2017

-

    Άκρως εντυπωσιακές χαμηλές θερμοκρασίες έχουν καταγραφεί στο Μαίναλο Αρκαδίας σύμφωνα με τα στοιχεία από ιδιωτικούς μετεωρολογικούς σταθμούς που έχουν εγκατασταθεί σε δολίνες (μεγάλες κοιλότητες του εδάφους) της περιοχής.

Εμφανίσεις: 15

Σκηνή με φωτοβολταϊκά

Συντάκτης: Γιώργος Κουτρούλης
13 Απριλίου 2017

-

    Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας, όμως το σίγουρο είναι ότι και αυτή τη φορά θα εφεύρουμε κάποιους τρόπους, ώστε να περάσουμε έστω και λίγες ημέρες ξέγνοιαστων διακοπών. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εναλλακτικός τουρισμός (με τροχόσπιτο, σκηνή και κα.), φαντάζει ως η καλύτερη και η πιο οικονομική επιλογή.

Εμφανίσεις: 56

Θραύση Κρυστάλλων: Τι καλύπτει;

Συντάκτης: Γιώργος Κουτρούλης
11 Μαΐου 2017

-

    Η Θραύση Κρυστάλλων είναι μια υπηρεσία στην ασφάλιση Ι.Χ., η οποία σας καλύπτει αν προκληθούν ζημιές στο σημείο που παρκάρατε το αυτοκίνητο ή καθ οδόν, από μια πέτρα που πετάχτηκε από ένα άλλο όχημα.

Εμφανίσεις: 18
10 Απριλίου 2017

-

    Λίγο μετά αφότου ο νέος νόμος για τη χρήση ΣμηΕΑ (drones) τέθηκε σε εφαρμογή ας δούμε μαζί τα σημεία που έχουν ξεκαθαρίσει.

Εμφανίσεις: 57

Η μαγεία του καιρού

Συντάκτης: Ιωάννης Σπυράκος
03 Μαΐου 2017

-

    Πολλές φορές στις εξορμήσεις, οι φίλοι με ρωτούν πως μπορώ να προβλέπω την ερχόμενη κακοκαιρία απλά παρατηρώντας τον ουρανό.  Οπως θα διαπιστώσετε δεν έχω κάποια μαγική ικανότητα.

Εμφανίσεις: 55
07 Απριλίου 2017

-

    Η υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης (κλικ) "Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών χάραξης, σήμανσης, διάνοιξης και συντήρησης των ορειβατικών – πεζοπορικών μονοπατιών"  δημιουργεί το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο συμβάλλει στην προώθηση και δημιουργία ολοκληρωμένων δικτύων πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών.

Εμφανίσεις: 64

Χρήσιμο site καιρού

Συντάκτης: Dr. Format
02 Μαΐου 2017

    Επισκεφθείτε ένα πολύ χρήσιμο live site με χάρτες καιρού με πολλές δυνατότητες.  Πατήστε στο <earth> για να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητές του.

Εμφανίσεις: 42
06 Απριλίου 2017

-

    Ο Luke Aikins είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατορθώνει ασφαλή προσγείωση από τα 25 χιλιάδες πόδια πέφτοντας χωρίς αλεξίπτωτο από αεροπλάνο!  Η προσγείωση έγινε σε ειδικό δίκτυ ασφαλείας και τον τολμηρό συνόδεψαν μέχρι ενός ύψους τρείς φίλοι του.

Εμφανίσεις: 57
21 Απριλίου 2017

 -

    Οταν οδηγείς ένα Jeep Wrangler στις ΗΠΑ, όλοι οι άλλοι οδηγοί Wrangler στον πλανήτη είναι φίλοι σου, και δεν κάνουμε πλάκα!

Εμφανίσεις: 63
03 Απριλίου 2017

-

    Η Ρωσσία μας εκπλήσει για ακόμα μια φορά: Ξεχάστε τα τετρακίνητα - έρχονται τα τετρακόπτερα!

Εμφανίσεις: 57

Προβληματισμοί ...

Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;

Ανώνυμος
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account