21 Απριλίου 2017

 -

    Οταν οδηγείς ένα Jeep Wrangler στις ΗΠΑ, όλοι οι άλλοι οδηγοί Wrangler στον πλανήτη είναι φίλοι σου, και δεν κάνουμε πλάκα!

Εμφανίσεις: 35
03 Απριλίου 2017

-

    Η Ρωσσία μας εκπλήσει για ακόμα μια φορά: Ξεχάστε τα τετρακίνητα - έρχονται τα τετρακόπτερα!

Εμφανίσεις: 37

Σκηνή με φωτοβολταϊκά

Συντάκτης: Γιώργος Κουτρούλης
13 Απριλίου 2017

-

    Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας, όμως το σίγουρο είναι ότι και αυτή τη φορά θα εφεύρουμε κάποιους τρόπους, ώστε να περάσουμε έστω και λίγες ημέρες ξέγνοιαστων διακοπών. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εναλλακτικός τουρισμός (με τροχόσπιτο, σκηνή και κα.), φαντάζει ως η καλύτερη και η πιο οικονομική επιλογή.

Εμφανίσεις: 38
22 Μαρτίου 2017

 -

    Το πιθανότερο είναι ότι δεν γνωρίζετε σε τι κατάσταση φόρτισης βρίσκεται η μπαταρία μολύβδου του οχήματός σας.  Ομως υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το ελέγξετε.

Εμφανίσεις: 75
10 Απριλίου 2017

-

    Λίγο μετά αφότου ο νέος νόμος για τη χρήση ΣμηΕΑ (drones) τέθηκε σε εφαρμογή ας δούμε μαζί τα σημεία που έχουν ξεκαθαρίσει.

Εμφανίσεις: 31
20 Μαρτίου 2017

-

    Αν είστε έξω στη φύση για ελεύθερο κάμπινγκ, πεζοπορία ή παρατήρηση, υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα να χαθείτε στο δάσος ή στο βουνό, ειδικά χωρίς χάρτη ή πυξίδα.  Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις στην φύση που μπορούν να μας βοηθήσουν στο προσανατολισμό μας με σκοπό να πλοηγηθούμε προς κάποια κατεύθυνση του ορίζοντα.

Εμφανίσεις: 74
07 Απριλίου 2017

-

    Η υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης (κλικ) "Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών χάραξης, σήμανσης, διάνοιξης και συντήρησης των ορειβατικών – πεζοπορικών μονοπατιών"  δημιουργεί το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο συμβάλλει στην προώθηση και δημιουργία ολοκληρωμένων δικτύων πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών.

Εμφανίσεις: 40
20 Μαρτίου 2017

-

    Διαβάστε σε ένα εξαιρετικό άρθρο του expeditionportal.com μια όμορφη σύγκριση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των ελαστικών εκτός δρόμου που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Εμφανίσεις: 72
06 Απριλίου 2017

-

    Ο Luke Aikins είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατορθώνει ασφαλή προσγείωση από τα 25 χιλιάδες πόδια πέφτοντας χωρίς αλεξίπτωτο από αεροπλάνο!  Η προσγείωση έγινε σε ειδικό δίκτυ ασφαλείας και τον τολμηρό συνόδεψαν μέχρι ενός ύψους τρείς φίλοι του.

Εμφανίσεις: 33
15 Μαρτίου 2017

-

    Ο Chris Bertish από τη Νότια Αφρική έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να διασχίσει τον Aτλαντικό πάνω σε ένα κανό (paddle board), διανύοντας 4.050 μίλια σε 93 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι κωπηλατούσε 60 μίλια την ημέρα επί 12-15 ώρες για να ολοκληρώσει επιτυχώς την προσπάθεια του.

Εμφανίσεις: 78

Προβληματισμοί ...

Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;

Ανώνυμος
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account