14 Δεκεμβρίου 2017

-

    Σε κλειστή ομάδα στο FB ο Fadi Abou Jaoude δημοσιοποίησε ένα συγκλονιστικό ατύχημα που πρέπει να έχουμε όλοι στο νού όταν επιχειρούμε με ιμάντες, σχοινιά, συρματόσχοινα, αλυσίδες κι εργάτες στις offroad δραστηριότητές μας.

! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ VIDEO ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ !

Εμφανίσεις: 27

The complete B.R.A.T. story !

Συντάκτης: Αντώνης Κακανιάρης
30 Οκτωβρίου 2017

steakXalk

    Αυτή είναι η ιστορία μιας από της μεγαλύτερες και πιο δραστήριες τετρακίνητες παρέες της χώρας, του Brizola Raiders Adventure Team (B.R.A.T.), ή όπως αρέσκεται να το αποκαλεί ο Γιάννης, "το φαινόμενο B.R.A.T."...

Το κείμενο που ακολουθεί έγραψε ο Αντώνης Κακανιάρης (Metalaxe)

Εμφανίσεις: 981

Κατεβασιά - Flash Flood

Συντάκτης: Dr. Format
13 Δεκεμβρίου 2017

-

    Με την πρώτη υποψία ότι έρχεται "κατεβασιά", απομακρυνόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση.  Η κατεβασιά είναι η ελληνική λαϊκή έκφραση του φαινομένου Flash Flood, δηλαδή αστραπιαία πλημμύρα.

Εμφανίσεις: 211

Railbiking: τι είναι;

Συντάκτης: Dr. Format
30 Οκτωβρίου 2017

-

    Ποδηλατοδρεζίνα, τρενοποδήλατο, σιδηροδρομικός ποδηλατοτουρισμός, όπως και να το πει κανείς γεγονός παραμένει ότι πρόκειται για ένα ιδιότυπο χόμπι με πιστούς φίλους, που συνδυάζει δύο ελκυστικούς χώρους: το ποδήλατο και τον σιδηρόδρομο.

Εμφανίσεις: 182
28 Νοεμβρίου 2017

-

    Πολλές φορές τον χειμώνα, μπορεί να βρεθούμε να κάνουμε μια δραστηριότητα στη φύση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εμφανίσεις: 109
27 Οκτωβρίου 2017

-

    Δύο νέοι δορυφόροι Galileo είναι έτοιμοι για εκτόξευση, καθώς έχουν μεταφερθεί στο ευρωπαϊκό κοσμοδρόμιο στην Γαλλική Γουϊάνα.  Η εκτόξευση προγραμματίζεται για τις 12 Δεκεμβρίου 2017 μέσω του πυραύλου Ariane 5.

Εμφανίσεις: 52
09 Νοεμβρίου 2017

-

    Ευχάριστα νέα για όσους offroaders χρησιμοποιούν τις διαδικτυακές υπηρεσίες θέασης των ορθοεικόνων μεγάλης διακριτικής ανάλυσης με κάλυψη ολόκληρης της έκτασης της χώρας.  Σε ημερίδα που διοργάνωσαν η ΕΚΧΑ ΑΕ και το ΤΕΕ στις 3-11-2017 κατά την ομιλία του ο κ. Βύρωνας Νάκος Πρόεδρος της ΕΚΧΑ ΑΕ είπε:

Εμφανίσεις: 140

Vehicle Flood Checklist

Συντάκτης: Dr. Format
23 Οκτωβρίου 2017

-

    Στις ΗΠΑ ενόψει των αναμενόμενων εκτεταμένων πλημμυρών από τυφώνες, η overlandbound.com εξέδωσε μια χρήσιμη λίστα με τα είδη που πρέπει να υπάρχουν στα τετρακίνητα (και μη) οχήματα για την επιβίωση των επιβαινόντων.

Εμφανίσεις: 101
31 Οκτωβρίου 2017

-

    H Broadcom τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου τσιπ με στόχο την αγορά των κινητών τηλεφώνων που υπόσχεται ακρίβεια της τάξης των 30 cm !

Εμφανίσεις: 108
19 Οκτωβρίου 2017

-

    Οι ασύρματες συνδέσεις των δικτύων Wi-Fi σε όλο τον κόσμο είναι εκτεθειμένες σε παραβιάσεις από χάκερ εξαιτίας ενός κενού ασφαλείας, με την ονομασία «Κρακ» (Krack), το οποίο ανακαλύφθηκε μόλις τώρα από βέλγους ειδικούς, οι οποίοι «έσπασαν» την προστασία του πρωτοκόλλου WPA2.

Εμφανίσεις: 112

Προβληματισμοί ...

Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς!

Κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account