Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
offroader

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Events

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

We care for Nature

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

5.000 ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Adrenaline

ΑΓΩΝΕΣ

Tips & How to's

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Forum inside

300 ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Arrow
Arrow
Slider

Ο Ελληνικός Σύλλογος LAND ROVER έκοψε πίτα

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου όσα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ LAND ROVER και του φόρουμ www.lrcg.gr μπόρεσαν και επιθυμούσαν συναντηθήκαμε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.   Ο καιρός αποφάσισε να ακολουθήσει τα αγγλικά πρότυπα και έτσι λόγω κρύου και ελαφριάς βροχής στεγαστήκαμε για την κοπή της πίτας μας και το πρωινό καφεδάκι μας στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο των Goody’s Αγίου Στεφάνου.

Το φλουρί κέρδισε η καλή μας συνάδελφος Αρετή η οποία μαζί με το γούρι της βρήκε και ένα γνήσιο εξάρτημα Land Rover (μιά βίδα μιάς και οι ιδιοκτήτες των Landies μεταξύ μας πάντα πειραζόμαστε για το θέμα αυτό) και έλαβε ως πρόσθετο δώρο και ένα γνήσιο ανοικτήρι από την σειρά προϊόντων της LR GEAR.

Μετά την κοπή της πίτας συνεχίσαμε όλοι μαζί για μία μικρή βόλτα στα χώματα και κατευθυνθήκαμε προς την Βαρυμπόπη όπου δώσαμε στα Landies μας την ευκαιρία να τεντώσουν τις αναρτήσεις τους και σε εμάς την ευχαρίστηση να τα οδηγήσουμε σε καταστάσεις σαν αυτές για τις οποίες σχεδιάσθηκαν.

Τέλος συνεχίσαμε την πολυετή παράδοσή μας και απολαύσαμε και τα μεζεδάκια που τα μέλη είχαν φέρει για το κοινό τραπέζι που στρώθηκε για το πικ-νικ. Δυστυχώς ο καιρός δεν μας βοήθησε για να ανάψουμε την καθιερωμένη φωτιά για BBQ χωρίς πάντως να μας κόψει την όρεξη ή να μας χαλάσει την διάθεση και οργανώνουμε ήδη την επόμενή μας έξοδο.

Ευχές από όλους μας προς όλους τους συναδέλφους τετρακίνητους και μακάρι το 2011 να είναι πάντα γεμάτο με υγεία, χαρά, πολλές βόλτες και καθόλου ζημιές.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ LAND ROVER
www.lrcg.gr

Προβληματισμοί ...

Η μνήμη κοιτάζει πάντα πίσω, ενώ η φαντασία κοιτάει πάντα μπροστά.

Ουμπέρτο Έκο
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account