Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
offroader

Photo GPS Cam – Δωρεάν εφαρμογή για τη αποθήκευση συντεταγμένων σε φωτογραφίες

-

    Ο πιο απλός τρόπος να σώσεις τις συντεταγμένες σε μια φωτογραφία, καθώς και να μοιράσεις αυτή με συντεταγμένες.

     Η iforest συνεχίζοντας την παράδοση δημιούργησε μια ακόμη, την πέμπτη κατά σειρά, εφαρμογή για δραστηριότητες στην ύπαιθρο και όχι μόνο.

    Η νέα της εφαρμογή αφορά τη γεωαναφορά φωτογραφιών.

    Το “Photo GPS Cam” είναι o πιο απλός τρόπος να σώσεις τις συντεταγμένες σε μια φωτογραφία, καθώς και να μοιράσεις αυτή με συντεταγμένες.

    Η εφαρμογή παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

    Αποθηκεύει ως εικόνα στη φωτογραφία τις συντεταγμένες λήψης στο πιο ευρέως διαδεδομένο σύστημα συντεταγμένων WGS84 (Google earth κτλ).  Επιπλέον στην ίδια εικόνα αποθηκεύει παράλληλα την ώρα και ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας.

    Δίνει τη δυνατότητα κοινοποίησης της γεωαναφερμένης φωτογραφίας, εύκολα μέσα από το μενού της εφαρμογής, αμέσως ή σε μεταγενέστερο χρόνο, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (email, facebook, instagram, κτλ).

    Οι παραπάνω δυνατότητες αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για τη λήψη στοιχείων υπαίθρου και όχι μόνο, καθώς η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη σημείων ενδιαφέροντος (αξιοθέατα κτλ), για τη λήψη ειδών χλωρίδας και πανίδας και ως εργαλείο κοινοποίησης και μετέπειτα αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως για παράδειγμα ένας βράχος σε δασικό δρόμο που εμποδίζει τη διέλευση οχημάτων.

-

    Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά σε κινητά τηλέφωνα (smartphones) και ταμπλέτες (tablet) με λειτουργικό σύστημα Android και είναι δωρεάν. Προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής είναι η λειτουργία του δέκτη GPS της συσκευής.

    Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google PlayΕδώ

 

    Πηγή: dasarxeio.com

Προβληματισμοί ...

Γιατί το λένε λευκό κρασί αφού είναι κίτρινο;

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account