Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/offroader.gr/public_html/x/libraries/rokcommon/RokCommon/Service/ContainerImpl.php on line 460

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/offroader.gr/public_html/x/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
www.offroader.gr - RAV4club.gr Πραγματικά δεμένη παρέα
Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
offroader

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/customer/www/offroader.gr/public_html/x/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/customer/www/offroader.gr/public_html/x/libraries/f0f/input/input.php on line 102

RAV4club.gr Πραγματικά δεμένη παρέα

altΣυναντήσαμε το RAV4club.gr στο περίπτερό τους στο φεστιβάλ τετρακίνησης. Μας υποδέχτηκαν με κέφι και μας μίλησαν με χιούμορ κι αυθορμητισμό, βάζοντάς μας εύκολα και γρήγορα στο κλίμα της παρέας. Δήμος, Θεόφιλος, Δημήτρης, Λάμπρος κι άλλα παιδιά που δεν έλαβαν ενεργό μέρος στη συζήτηση. Η παρέα πραγματικά δεμένη και η διάθεση για πλάκα και διασκέδαση έκδηλη από τη πρώτη στιγμή.

Ένα κλαμπ με 1.200 μέλη από τα οποία 300 ενεργά, κι ένα αυτοκίνητο που μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις. Διοργανώνονται εκδρομές και βόλτες για όλη την οικογένεια αλλά και extreme καταστάσεις για τους «άντρες» του κλαμπ που δεν «κωλώνουν» να το «χώσουν» με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα αυτοκίνητα διαθέτουν προστατευτικές ποδιές, «σηκώματα» και φυσικά mad λάστιχα.

ΔΗΜΟΣ: Ειδικά τους χειμερινούς μήνες οργανώνουμε πολλές μονοήμερες εκδρομές και τουλάχιστον μια διήμερη ή τριήμερη τον μήνα για ολόκληρη την οικογένεια. Κι άμα δε πέφτουν βολικές οι αργίες, δεν μας κρατάει τίποτα στην Αθήνα! Μαζευόμαστε πάνω από 15 αυτοκίνητα τη φορά. Ευτυχώς υπάρχει εμπειρία και καλή οργάνωση κι έτσι παρά τις πολλές συμμετοχές τα πράγματα πάνε πάντα μια χαρά.

Offroader: Πως αντιμετωπίζουν οι «καινούργιοι» και ιδιαίτερα οι μητέρες αλλά και τα παιδιά το γεγονός ότι θα πάνε στα βουνά μ? ένα τετρακίνητο; Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ή ενδοιασμοί ότι είναι πολύς κόσμος, θα είναι επικίνδυνα κλπ;

ΛΑΜΠΡΟΣ: Σε καμιά περίπτωση δεν κάνουμε επικίνδυνα πράγματα και κυρίως δεν κάνουμε επικίνδυνα πράγματα όταν είμαστε μαζί με τις οικογένειές μας. Δεν παίζουμε με τις οικογένειές μας. Τα παιδιά όμως λατρεύουν τη φύση και τη περιπέτεια. Για αυτά, καθετί το διαφορετικό φαντάζει σα μια καινούργια περιπέτεια. Συνήθως όταν έρθουν μαζί μας παιδιά, μετά παρακινούν αυτά τα ίδια τους γονείς τους και ζητούν πάλι και πάλι εκδρομή.
ΔΗΜΟΣ: Συνήθως οι γυναίκες είναι περισσότερο επιφυλακτικές στην αρχή, αλλά τελικά τις κερδίζει η φύση και κυρίως το καλό κλίμα που επικρατεί, με αποτέλεσμα οι γυναίκες μαζί μ? όλα τα παιδιά να κάνουν την δικιά τους παρέα.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ: Εγώ είμαι μάλλον ο πιο καινούργιος σήμερα εδώ. Ένα θα σας πω. Όταν μπαίνεις για πρώτη φορά σε μια τέτοια παρέα τα πάντα σου φαίνονται καινούργια και κάθε φορά αισθάνεσαι ότι κάνεις κάποιο κατόρθωμα. Βέβαια γρήγορα συνηθίζεις και τα πράγματα μπαίνουν στις κανονικές τους διαστάσεις. Φανταστείτε πόσο πιο εντυπωσιακά είναι όλα αυτά για τα παιδιά της πόλης. Δάση, πεσμένα κίτρινα φύλλα, νεροφαγώματα, ποταμάκια, καταρρακτάκια, ζωάκια κι όλα αυτά που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν! Το τετρακίνητο σου δίνει μια άλλη οπτική της φύσης και πιστεύω ότι τα παιδιά το λατρεύουν αυτό.

Offroader: Και τα extreme που λέγαμε;
ΔΗΜΟΣ: Στις εκδρομές στόχος μας είναι να περνάμε καλά και φυσικά να μην κάνουμε ζημιές. Για τους τρελαμένους οργανώνονται εδικές καταστάσεις.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Στις extreme δεν πάνε είκοσι αμάξια λογικό είναι, πάνε 4, 5, 6 το πολύ. Και θα πρέπει να πούμε ότι όταν ο οδηγός είναι αποφασισμένος για όλα ακόμα και τα SUV έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις.  Να πω και κάτι άλλο. Το SUV του Δήμου έχει πάρει τρίτη θέση στον 24ωρο αγώνα αντοχής.

Offroader: Τελικά πόσο ανοιχτή είναι η παρέα σας;
ΔΗΜΟΣ: Δεν αποκλείουμε κανέναν. Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην παρέα. Η παρέα όμως έχει τους δικούς της άγραφους κανόνες και τη δικιά της φιλοσοφία. Ή θα τον δεχθεί και θα δεχτεί κι αυτός την παρέα όπως είναι ή δεν θα τη δεχτεί και θα αποχωρήσει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η κάθε παρέα σαν σύνολο έχει τη δικιά της δυναμική. Κόσμος έρχεται και πάει. Τα πράγματα είναι πάντα ρευστά και ευμετάβλητα. Αυτή δεν είναι άλλωστε κι η μαγεία των ανθρώπων σχέσεων γενικά; Ποτέ δεν έχουμε πει σε κανέναν «ξέρεις μεγάλε μην το ξανακάνεις, ?δεν σε παίρνει ή ? μην ξανάρθεις!» Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
ΛΑΜΠΡΟΣ: Το κλαμπ έχει ήδη τρία χρόνια ζωής και υπάρχει αρκετή εμπειρία.

Offroader: Η αντιπροσωπεία σας στηρίζει;
ΔΗΜΟΣ: Γενικά δεν έχουμε παράπονο. Μας στηρίζει, μας βοηθάει και κατά περίπτωση μας προσφέρει και κάποιες εκπτώσεις αλλά σαν κλαμπ δεν έχουμε καμία εξάρτηση από αυτήν. Όσοι είναι ενεργά μέλη συνεισφέρουν κάποιο μικρό ποσό, γύρω στα 70? το χρόνο, για να  καλύπτονται κάποια πάγια έξοδα όπως το site, ή το κόψιμο μιας πίττας, βασικός εξοπλισμός ασφαλείας για τις εκδρομές κι άλλα τέτοια.

Offroader: Υπάρχουν γκρίνιες όσον αφορά τα οικονομικά; Ποιοι είστε εσείς; Που πάνε τα λεφτά; Δεν πληρώνω κλπ;
ΔΗΜΟΣ: Όσοι γκρινιάζουν τελικά αποχωρούν από μόνοι τους. Τα χρήματα που διαχειριζόμαστε είναι πάρα πολύ λίγα. Δεν είναι άξια λόγου για γκρίνιες. Άλλωστε όσοι ζουν και μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες εμπειρίες και τις ίδιες συγκινήσεις αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι αυτά που κερδίζουμε όλοι μας με το να είμαστε μια δεμένη και οργανωμένη παρέα είναι πολύ πιο σημαντικά και αξίζουν πολλά περισσότερα!


Προβληματισμοί ...

Δεν ξέρω αν η τύχη χτυπάει την πόρτα μου μόνο μια φορα. Αυτό που ξέρω είναι οτι η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account