Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
offroader
Δημιουργήθηκε : 05 Νοεμβρίου 2018
Εμφανίσεις: 475

-

    Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (391/Δ/3-10-2018) το Προεδρικό Διάταγμα χαρακτηρισμού του Κυπαρισσιακού Κόλπου ως Περιοχής Προστασίας της Φύσης.  Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΠΔ εξασφαλίζει:

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 02 Νοεμβρίου 2018
Εμφανίσεις: 350

-

    Ο Μεσογειακός χαμαιλέοντας αποτελεί ένα ξεχωριστό ζώο το οποίο στις περισσότερες περιοχές του κόσμου όπου απαντάται, αναγνωρίζεται από όλους ως ένα εμβληματικό είδος. Στο νησί της Σάμου συνεχίζει να επιβιώνει ένας από τους τελευταίους πληθυσμούς του Μεσογειακού Χαμαιλέοντα στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 30 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 331

-

    Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, τα νέα αυτοκίνητα πρέπει να περάσουν νέες δοκιμές εκπομπών CO2 προτού μπορέσουν να κυκλοφορούν στην Ευρώπη.

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 29 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 355

-

    Τη θανατηφόρα για τα πλατάνια ασθένεια, του μεταχρωματικού έλκους, που οφείλεται στον μύκητα Ceratocystis findriata f sp. platani, εντόπισαν με φυτοϋγειονομικούς ελέγχους, υπάλληλοι του Δασαρχείου Άμφισσας, αρχικά στη θέση Ρεσινίκος Γραβιάς.

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 25 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 245

Vistonida

    Ένα τεράστιο πέπλο από ιστούς αράχνης, που ξεπερνά σε μήκος τα 1.000 μέτρα -δηλαδή υπερτριπλάσια έκταση σε σύγκριση με το φαινόμενο που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Αιτωλικό (300 μέτρα)- έχει καλύψει τα πάντα περιμετρικά της λίμνης Βιστωνίδας, στην Ξάνθη.

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 17 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 345

-

    Το δάσος αποκτά ... «αυτιά», αφουγκράζεται εχθρικές δραστηριότητες και «καταδίδει» τους εισβολείς του μέσα από ένα πρωτοποριακό πιλοτικό έργο που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τα καλοριφέρ αναμμένα.

κάποιος είπε
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account