Δημιουργήθηκε : 17 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 134

-

    Το δάσος αποκτά ... «αυτιά», αφουγκράζεται εχθρικές δραστηριότητες και «καταδίδει» τους εισβολείς του μέσα από ένα πρωτοποριακό πιλοτικό έργο που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 12 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 117

-

    Για πέντε χρόνια (μέχρι 31-8-2023) απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηραμάτων σε έκταση εμβαδού 30.573 στρ., που περιλαμβάνει τις θέσεις:

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 11 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 63

-

    Μετά την ανησυχία που δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στους κατοίκους της περιοχής Κοζάνης αναφορικά με την εμφάνιση λύκων στον άξονα Κοζάνη - Λευκόβρυση, τις σχετικές αναφορές πολιτών προς το Δήμο Κοζάνης και την προβολή του θέματος από τα ΜΜΕ,

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 10 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 268

-

    Ο νέος μεγάλος κίνδυνος για την πανίδα της Ηπείρου έρχεται από την γειτονική Ιταλία και φέρεται πως μπλεγμένοι σε αυτή την «επιδρομή» είναι και Έλληνες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανεμογεννήτριες και στα πανέμορφα Πιέρια

Συντάκτης: Ιωάννης Σπυράκος
Δημιουργήθηκε : 10 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 113

-

    Η άρον - άρον (για να προλάβουν ...) καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος και μάλιστα ιδιαίτερης ομορφιάς, συνεχίζεται με την υπογραφή συμφωνητικού μίσθωσης για 25 χρόνια της κορυφής «Πέντε Πύργοι» στα Πιέρια όρη για εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού πάρκου.

Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργήθηκε : 08 Οκτωβρίου 2018
Εμφανίσεις: 126

-

    Το καταστροφικό φαινόμενο της λαθροϋλοτομίας στα ελληνικά δάση της Βόρειας Ελλάδας από παράνομους υλοτόμους τόσο εγχώριους, όσο και «εισαγόμενους» από γειτονικές χώρες, φέρνει στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

Διαβάστε Περισσότερα

Προβληματισμοί ...

Το να περιμένεις ότι ο κόσμος θα σου φερθεί καλά επειδή είσαι καλός, είναι σα να περιμένεις ότι δεν θα σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος.

Ντένις Ουόλει
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account